e-provoli | Φιλοξενία Ιστοσελίδων |  Greek Hosting | Επίσημος Καταχωρητής domain .gr | Web Design | Greek Domain Name Registrations | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Κατοχύρωση gr Domain Names
Είσοδος Πελατών e-provoli.gr
Εγγραφή νέου χρήστη e-provoli.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Θεσσαλονίκη

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα σας σε συνεργασία με αυστηρά επιλεγμένους ανεξάρτητους γραφίστες. Με τη χρήση πρωτότυπων σχεδίων δημιουργούμε για εσάς μια μοναδική μορφή Ιστοσελίδας και την μετατρέπουμε σε λειτουργικό template για το αγαπημένο σας Joomla!.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων - Ιστότοπων | CMS | HTML | e-shops

Αν διαθέτετε ήδη έναν Ιστότοπο με στατικό περιεχόμενο, μπορούμε να σας μετατρέψουμε την εμφάνισή του σε template για Joomla!. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη μετατροπή template σε Joomla! επικοινωνήστε μαζί μας.

templateΕναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα υπάρχον πρότυπο, το οποίο και θα παραμετροποιηθεί, ώστε να σας καλύπτει τόσο αισθητικά όσο και αναφορικά με τις ανάγκες σας. Η e-provoli αναλαμβάνει τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, από την αρχή έως το ... μέλλον. Καταχωρούμε για λογαριασμό σας το domain που επιθυμείτε, το φιλοξενούμε και το σημαντικότερο, δημιουργούμε το σωστό περιβάλλον όπου θα τοποθετηθούν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας.

Συντήρηση ΙστοσελίδωνΑυτό όμως αποτελεί μόνο την αρχή. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι παραπάνω εργασίες δεν αποτελούν το τέλος μιας συνεργασίας. Ένας ιστότοπος για να μείνει ζωντανός ΠΡΕΠΕΙ να συντηρείται και να ανανεώνεται. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τη γραφιστική ανανέωση όσο και με την ενημέρωση των περιεχομένων. Η διαρκής αλλαγή των καταστάσεων και δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης οφείλει να γίνεται γνωστή στο καταναλωτικό κοινό ή / και στους συνεργάτες. Η κάτασταση των προϊόντων και υπηρεσιών πρέπει πάντα να αντανακλά την πραγματικότητα.

Δείτε ένα ενδεικτικό δείγμα των έργων μας στο Portfolio της e-provoli. Λάβετε υπόψιν σας ότι αναλαμβάνουμε τη συντήρηση μιας ήδη υπάρχουσας, καθώς και τη συνέχεια συντήρησης μιας κατασκευασμένης από εμάς, ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις αναφορικά με τη συντήρηση και κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη

CMS: Το πακέτο που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός site, βασισμένου σε λογισμικό, το οποίο επιτρέπει τις αλλαγές περιεχομένων σε κείμενο και εικόνες από τον ίδιο το χρήστη.
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας.

Static HTML: Το οικονομικό πακέτο, το οποίο καλύπτει Ιστοσελίδες με όχι συχνές ανάγκες σε ανανέωση και αλλαγή περιεχομένων.
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας.

Shop Online: Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για άμεση online πώληση.
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας.

Online σύστημα διαχείρισης domain

H e-provoli.gr διαθέτει για τους πελάτες της online σύστημα ελέγχου για τη διαθεσιμότητα και την καταχώρηση domain, συνδεδεμένο με το μητρώο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Προβείτε σε έλεγχο domain, καταχωρήστε τα καινούρια σας domain σας ή μεταφέρετε τα ήδη υπάρχοντα μέσω της e-provoli.gr

Hosting για Joomla

Joomla HostingΗ λειτουργία του Joomla site σας βρίσκει σε εμάς τη Φιλοξενία Joomla που χρειάζεται. Τα Πακέτα Φιλοξενίας μας διαθέτουν την απόλυτη συμβατότητα για το γνωστό CMS.

Καταχωρητής ΕΕΤΤ

Επίσημος Καταχωρητής ΕΕΤΤ Η e-provoli.gr ανήκει, από το 2018, στη MultiHosting.gr | Επίσημος Καταχωρητής ελληνικών domain της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)
Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ: 69071/28-12-07

Καταχώρηση Domain

Καταχωρήστε τα ελληνικά ονόματα χώρου στην πλέον ιδανική τιμή των 16,25€.

Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Φιλοξενία - Hosting

Hosting από 1,00€ για τα δυναμικά πακέτα φιλοξενίας με απεριόριστες βάσεις δεδομένων

Οι ώρες (UTC/GMT) ανανέωσης (reload) του αρχείου Ζώνης (zone file) του .gr είναι: 01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, 19:00, 22:00

H e-provoli.gr ανήκει, από το 2018, στην οικογένεια της MultiHosting, η οποία είναι Επίσημος Καταχωρητής Ονομάτων Χώρου - domain .gr και παρέχει επίσης υπηρεσίες Hosting με εξειδίκευση στα CMS, όπως το Joomla!, Wordpress, Drupal καθώς και το πλέον αξιόπιστο phpBB, ιδανικό για forum. Οι γνώσεις στη χρήση και παραμετροποίηση των παραπάνω CMS μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες σας στον τομέα της φιλοξενίας και ονομάτων χώρου. Ενημερωθείτε για τις προνομιακές τιμές καταχώρησης domain και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας στη φιλοξενία ιστοσελίδων και ShoutCast Streaming. Το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της e-provoli.gr αναγράφεται με τιμολόγηση, η οποία δεν περιέχει το ΦΠΑ 24%

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 3Β, Καλαμαριά
55133
Θεσσαλονίκη

Τ: 2310867230

Facebook e-provoli.gr Twitter e-provoli.gr Skype e-provoli.gr