e-provoli | Φιλοξενία Ιστοσελίδων |  Greek Hosting | Επίσημος Καταχωρητής domain .gr | Web Design | Greek Domain Name Registrations | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Κατοχύρωση gr Domain Names
Είσοδος Πελατών e-provoli.gr
Εγγραφή νέου χρήστη e-provoli.gr

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Η e-provoli.gr αναλαμβάνει τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, από την αρχή έως το ... μέλλον. Καταχωρούμε για λογαριασμό σας το domain που επιθυμείτε, το φιλοξενούμε και το σημαντικότερο, δημιουργούμε το σωστό περιβάλλον όπου θα τοποθετηθούν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας.

e-provoli.gr

Αυτό όμως αποτελεί μόνο την αρχή. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι παραπάνω εργασίες δεν αποτελούν το τέλος μιας συνεργασίας. Μία Ιστοσελίδα για να μείνει ζωντανή και αποτελεσματική ΠΡΕΠΕΙ να συντηρείται και να ανανεώνεται.

Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τη γραφιστική ανανέωση όσο και με την ενημέρωση των περιεχομένων. Η διαρκής αλλαγή των καταστάσεων και δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης οφείλει να γίνεται γνωστή στο καταναλωτικό κοινό ή / και στους συνεργάτες. Η κάτασταση των προϊόντων και υπηρεσιών πρέπει πάντα να αντανακλά την πραγματικότητα, ώστε να εξυπηρετείται πάντα ο διαδικτυακός πελάτης.

Οι νέες δυνατότητες διαχείρισης μιας Ιστοσελίδας επιτρέπουν τον κάθε χρήστη να διαχειρίζεται τα περιεχόμενα και να κάνει τις αλλαγές, που επιθυμεί χωρίς να επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος της συντήρησης. Ο επανασχεδιασμός μιας Ιστοσελίδας με βάση αυτές τις αρχές θα επιφέρει την οικονομική της απόσβεση σε άμεσο χρονικό διάστημα.

CMS: Το πακέτο που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός site, βασισμένου σε λογισμικό, το οποίο επιτρέπει τις αλλαγές περιεχομένων σε κείμενο και εικόνες από τον ίδιο το χρήστη.
Σύνηθες λογισμικό: Joomla!, Wordpress, Drupal
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας

Static HTML: Το οικονομικό πακέτο, το οποίο καλύπτει Ιστοσελίδες με όχι συχνές ανάγκες σε ανανέωση και αλλαγή περιεχομένων.
Λογισμικό: HTML5
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας

Shop Online: Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για άμεση online πώληση.
Σύνηθες λογισμικό: Joomla! + Virtuemart
Κόστος ανάπτυξης: μαζί μας

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες σχεδιασμού μιας Ιστοσελίδας από την e-provoli καθώς και δείτε ένα ενδεικτικό μέρος των έργων μας στο Portfolio της e-provoli.gr για Κατασκευή Ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη

Προβείτε στη λήψη του ερωτηματολογίου εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επισκεφτείτε μας: Αριστοτέλους 3Β, Τ.Κ. 55133, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης - Τηλ: 2310867230

Online σύστημα διαχείρισης domain

H e-provoli.gr διαθέτει για τους πελάτες της online σύστημα ελέγχου για τη διαθεσιμότητα και την καταχώρηση domain, συνδεδεμένο με το μητρώο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Προβείτε σε έλεγχο domain, καταχωρήστε τα καινούρια σας domain σας ή μεταφέρετε τα ήδη υπάρχοντα μέσω της e-provoli.gr

Hosting για Joomla

Joomla HostingΗ λειτουργία του Joomla site σας βρίσκει σε εμάς τη Φιλοξενία Joomla που χρειάζεται. Τα Πακέτα Φιλοξενίας μας διαθέτουν την απόλυτη συμβατότητα για το γνωστό CMS.

Καταχωρητής ΕΕΤΤ

Επίσημος Καταχωρητής ΕΕΤΤ Η e-provoli.gr ανήκει, από το 2018, στη MultiHosting.gr | Επίσημος Καταχωρητής ελληνικών domain της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)
Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ: 69071/28-12-07

Καταχώρηση Domain

Καταχωρήστε τα ελληνικά ονόματα χώρου στην πλέον ιδανική τιμή των 16,25€.

Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Φιλοξενία - Hosting

Hosting από 1,00€ για τα δυναμικά πακέτα φιλοξενίας με απεριόριστες βάσεις δεδομένων

Οι ώρες (UTC/GMT) ανανέωσης (reload) του αρχείου Ζώνης (zone file) του .gr είναι: 01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, 19:00, 22:00

H e-provoli.gr ανήκει, από το 2018, στην οικογένεια της MultiHosting, η οποία είναι Επίσημος Καταχωρητής Ονομάτων Χώρου - domain .gr και παρέχει επίσης υπηρεσίες Hosting με εξειδίκευση στα CMS, όπως το Joomla!, Wordpress, Drupal καθώς και το πλέον αξιόπιστο phpBB, ιδανικό για forum. Οι γνώσεις στη χρήση και παραμετροποίηση των παραπάνω CMS μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες σας στον τομέα της φιλοξενίας και ονομάτων χώρου. Ενημερωθείτε για τις προνομιακές τιμές καταχώρησης domain και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές μας στη φιλοξενία ιστοσελίδων και ShoutCast Streaming. Το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της e-provoli.gr αναγράφεται με τιμολόγηση, η οποία δεν περιέχει το ΦΠΑ 24%

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 3Β, Καλαμαριά
55133
Θεσσαλονίκη

Τ: 2310867230

Facebook e-provoli.gr Twitter e-provoli.gr Skype e-provoli.gr